Βασιλακόπουλος για Αυγενάκη «πρώτη φορά μας κάλεσαν, με δική τους πρωτοβουλία, στο υφυπουργείο αθλητισμού»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την πρωτοβουλία του Υφυπουργού λέγοντας «Μου έκανε ευχάριστη έκπληξη ότι ο ίδιος ο Υφυπουργός προκάλεσε αυτή τη συνάντηση. Είμαι τόσα χρόνια στο αθλητικό κίνημα και ξέρετε ότι δεν κολακεύω, δεν είμαι από αυτούς που το κάνουν. Οφείλω, όμως,  να είμαι έντιμος και να πω καθαρά ότι πρώτη φορά μας κάλεσαν, με δική τους πρωτοβουλία, στο υφυπουργείο τόσο σύντομα για να συζητήσουμε τα προβλήματα του χώρου και αυτό δείχνει κάτι.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΟΚ συμφώνησαν μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βρεθεί κάποια λύση και ο Ολυμπιακός να παραμείνει τελικά στην Basket League.
Συγκεκριμένα υπογράμμισαν ότι δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τους «ερυθρόλευκους» και ότι αν και εφόσον δεν βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία, τότε θα χάσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Η συνάντηση κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρότεινε στον Υφυπουργό Αθλητισμού όλες οι ΚΑΕ να πάνε στο Υπουργείο Εμπορίου ώστε να μπορούν να ελέγχονται από το κράτος. Επίσης εκθείασε τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγώντας την Εθνική ομάδα στα τελικά της Κίνας.
ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com